Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oculus Rift opłaca się ?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie opłaca się kupić Oculus rift ? Na allegro jest sporo ofert co do tego. Jest także licytacja cały zestaw za 620zł.

Jak myślicie opłaca mi się to kupić ? I jak to będzie trzeba odpalić ? Potrzeba będzie do tego komputer lub coś ?

Przepraszam ale nie wiem do jakiego działu to dać.

Opublikowano

Jak cie stać :P Poza tym Oculus to chyba jeszcze prototyp. Do tego od niedawna dalej rozwija projekt facebook bo wykupili Oculusa (mogą to spierniczyć jak to facebook)

Opublikowano

Nie kópój to robi ci wode z musku . Od tego mozna raka dostac podobno i jest slabe . Marnie wydany haj$ . Facebuk kupil i teraz bedzie moszna grac w farmerame na nim pewnie .

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Up

Aha...

Oculus Rift to według mnie bardzo fajny bajer, ostatnio nawet wyszła nowa wersja z ekranami OLED o nazwie Oculus Rift Development Kit 2. 

Jeżeli masz pieniądze, warto kupić, ale pamiętaj też, że musisz mieć dobry komputer - najlepiej jakby był wydajny i gry przystosowane pod oculus'a.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...